Zoeken naar te reageren

Uw zoekactie voor te reageren leverde 79 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

25 dagen
JoS 48 jaar Antwerpen - Kontich 0492691000
Maatje meer, vreemde roots ? ZEKER reageren aub...
Superlieve, meertalige man (1m77, 67 kg) zoekt niet-slanke, innemende dame die weet wat ze wil, direct is en van wanten weet. Status, uiterlijk of gewicht maken niks uit, wel hoe je in het leven staat en een ander behandelt. WhatsApp (met foto) kan, hoe sneller, hoe liever. GEEN grappenmakers ! Geile groetjes X  
26 dagen
vroman 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
man zoekt vrouw W-VL
single man, 60j, 1m68, normale lichammsbouw, respectvol, hygienisch , HO zoekt vrouw FWB ... een terassje, een wandeling , een etentje , geef graag massage, en indien een klik, meer? welke vrouw houdt van een aangename babbel, misschien van een massageen of meer? wie durft te reageren?  
27 dagen
Dirk 19 jaar Antwerpen - Duffel
19 jarige maagd ontvangt
Welke vrouw wil deze maagd helpen ik woon in duffel en kan ontvangen en verplaatsen ik ben nog steeds maagd hoezo geen idee graag had ik iemand leren kennen voor meermaals contact en liefst langdurige sessies ik zelf ben voorlopig nog maagd maar daar maak jij hopelijk iets anders van leeftijd maakt niet uit graag reageren met foto dan krijgt u ook een foto van mij  
geile vent 51 jaar Zeeland - Terneuzen
geile vent zoekt jongedame.
geile vent zoekt jongedame of koppel van 18 tot 35 ,om maandelijks een paar keer te bezoeken of te ontvangen in de auto ,je ben een erg goede pijper en wil wat vaker goed voor je zelf zorgen en ik bied die mogelijkheid in deze dure tijden.regio Zeeuws -Vlaanderen en oost en west vlaanderen. alleen met je eigen foto reageren .  

geile vent zoekt jongedame.
27 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi ikzelf 195,xl penis niet roker half lang haar. Gezocht meerdere dingen. Ikzelf ben poly met goed libido. Wie mag reageren ? Een vrouw die bi is , een koppel met onderdanige man , en eventueel een travo die ik als vrouw behandel . Twee voorkeuren , je bent niet roker , en draagt geregeld een panty voor mij. Ikzelf hetero , bi top ik pijp ook wel eens maar vooral vrouw gericht.Ik kan ontvangen of verplaatsen na 19h op weekavonden. Reageer met u stats en wensen.  
28 dagen
Johan 42 jaar Antwerpen - Edegem
Friends with Benefits
Welke vrouw wil er een fijne vriendschap beleven met een niet onknappe man. Heb je overdag ook wat vrije tijd? Misschien kunnen we deze samen wat invullen...Ik hou ervan om naar de sauna te gaan, massage te geven en te ontvangen. Knuffelen, likken enz....Ik zie uit naar jou... Oudere of verlegen huisvrouwen mogen ook reageren...Tot zo?  
Johan 46 jaar Antwerpen - Retie
Welke vrouw herkent zich hierin
Na de zoveelste faker. Zelfs na whatsapp kontakt. Geef ik de hoop niet op. Je bent een nette huisvrouw. Met een drukke baan. Druk gezin. Je man heeft een drukke baan. Hierdoor hebben jullie bijna tot nooit sex. Als er al sex is dan het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt par uur geile sex tot je voldoende orgasme hebt gehad. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Wacht dan niet eindeloos af. Je leeft maar 1 keer. Samen kunnen we genieten zonder dat iemand dit te weten komt. Wie wilt dit mee maken. En erna ga je voldaan na huis en ben je voor de buitenwereld weer die nette vrouw. Leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Wie is er real en wie durft reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier. Ik weiger te geloven dat ze niet bestaat en dat alles maar fake is  

Welke vrouw herkent zich hierin
30 dagen
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames.
Hoi wie heeft er interesse in een man van 47 goed ervaren , lekkere dikke harde xl zelf ben ik normaal van postuur en 195m. Heb je een bi kantje is dat een pluspunt. Stuur u cv maar als je zin hebt om lekker verwend te worden, twee vriendinnen bi of koppel ,of gewoon een vrouw mag reageren. Ikzelf niet roker.  
Charming tiger 42 jaar Limburg - HASSELT
BIG FUN
Als je mijn grote pik eens wil verkennen dan stuur me even een berichtje. Getrouwde of single dames die eens uit de band willen springen.....meeste mannen likken hun vrouw niet, dus als jij dat mist en gelikt wil worden dan moet je zeker ook reageren... Bij mij gaat alles uiterst discreet en ik kan dus ook netjes en discreet naar je toekomen of afspreken in hotel.Ik heb behoorlijk wat ervaring en leuke dates beleefd, en kan het dus ook erg lang volhouden wat uiteindelijk altijd leidt tot een enorme spuitfontein aan het eind van de avond.  

BIG FUN
  1   2   3   4   5   6   7   8